otkup žestine

Otkup žestine

Otkup žestine i žestokih pića u Beogradu. Ovde možete prodati svo piće koje vam je preostalo od slavlja ili jedostavno zatvarate radnju, kafić ili restoran. Otkup svih vrsta žestina u fabrički zapakovanoj ambalaži uz najbolje uslove, dolazak na adresu i isplata dogovorenog novca odmah.

Najbolja cena za otkup žestine

Nudimo najbolju cenu koju možete dobiti za otkup žestine. Potrebno je da pozovete naš broj telefona i objasnite nam šta imate od pića a mi ćemo vas uputiti u cenu i da li možemo da uradimo otkup žestine od vas. Često upoređujemo naše cene sa konkurencijom i punom cenom koja se dobija u trgovini i nalazimo da smo jedini sa najvećoj cenom koju neko može da ponudi za žestinu. Da biste saznali koju cenu možete dobiti za piće koje imate potrebno je da pozovete naš broj telefona ili nas kontaktirate mejlom.

Uslovi otkupa

Da biste dobili najbolju cenu za bilo koje žestoko alkoholno piće potrebno je da isto bude u fabričkoj ambalaži, bez fizičkog oštećenja, sa ispravnom nalepnicom. Ne radimo otkup žestine ukoliko flaše-ambalaža nije fabrička, ima oštećenja ili nema nalepnicu – dešava se da se piće hladi na nekoj proslavi pa kasnije kada se iznese na sobnu temperaturu nalepnica otpadne zbog kondenzacije. Ukoliko na flaši ne postoji nalepnica, teško da će piće moći da bude iskorišćeno za dalju upotrebu pa zbog toga ni otkup ne može da se obavi.

Dolazak na adresu i isplata odmah

Ukoliko ste već pozvali naš broj telefona za otkup žestine i dogovorili smo se oko cene i uslova, možemo da preuzmemo piće direktno na vašoj adresi, odnosno nije neophodno da žestinu vi dovozite kod nas. Takođe za cenu koju smo dogovorili, nakon što pregledamo piće, dobijate novac odmah bez dodatnog čekanja i nekih posebnih drugih uslova. Imajte u vidu da za otkup žestine dolazimo na kućnu adresu, međutim, ovo može zavisiti i od količine robe koju imate i dajete nam na otkup.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *