otkup džina beograd

Otkup džina

Otkup džina po najboljim cenama u Beogradu. Ukoliko imate džin koji je ostao neiskorišćen u ambalaži nakon proslave, pozovite naš broj kako bismo ogranizovali otkup džina. Takođe, radimo otkup i ako ste zatvorili lokal ili jednostavno imate višak pića u vašoj kolekciji.

Najbolja cena za otkup alkoholnog pića

Radimo otkup alkoholnog pića u Beogradu i šire po potrebi i u zavisnosti od količine koju imate. Dajemo najbolju cenu za otkup džina, dok je sa vaše strane potrebno da imate piće u neotvorenim fabrički punjenim flašama. Naravno, ovo podrazumeva da je ambalaža originalna i bez oštećenja koja mogu nastati bilo transportom ili korišćenjem flaša, pakovanjem i slično.

Otkup džina svih proizvođača

Ukoliko imate džin renomiranih proizvođača pozovite nas. Radimo otkup džina sledećih proizvođača i marki: Gordon, GMG London, Beefeater, Lordson, Gibson’s, Finsbury, Hendrick’s, Tanqueray i druge. Ako imate džin koji nije na ovom spisku, nemojte odustajati već pozovite naš broj telefona i recite nam više o toma šta imate na prodaju, a mi ćemo vam rado izaći u susret ukoliko imate kvalitetno piće i obaviti otkup džina od vas.

Šta je džin?

Džin je piće dobijeno destilacijom kleke i još nekih biljaka, tu spadaju razne trave, semena i korenje. Engleski džin je dobijen na bazi 75% kukuruza, 15% ječmenog kvasca i 10% dodatnih žitarica. Služi se sa ledom, limetom (zelenim limunom) i u kombinaciji sa tonikom. Postoji urbana legenda da ako pijete džin tonik i kasnije dođete do policijske kontrole, alkohol neće biti zabeležen (ili jako malo) prilikom testiranja. Ne savetujemo da probate, ali ljudi pričaju o tome često.

Pozovite naš broj telefona za otkup alkoholnog pića

Ukoliko imate bilo kakvo fabrički zapakovano piće, bez vidljivog oštećenja, pozovite naš broj telefona i ogranizovaćemo otkup. Ukoliko imate džin, uz to još i kvalitetan od renomiranih proizvođača, rado ćemo uraditi otkup džina od vas i doneti vam zaradu za piće koje vam nije više potrebno.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *